Nyheter

Minimalistisk design 2017

Unique Collection är keramiska plattor från Portugal som utmanar den minimalistiska idealen. Kollektionen ger en rustik känsla med en tredimensionell effekt som skapar ett minst sagt unikt intryck i såväl inomhus som utomhusmiljö. 


Hexagon fortsätter att imponera

8 färger | 6 storlekar | 2 ytor | 6 special 
Bostonserien Imponerar med sin bredd där du erbjuds flera olika varianter av den vackra serien som går perfekt att kombinera ihop. 


Bera & Beren - Om arkitekten själv får välja

En minimalistisk och raffinerad samling, som ingår i Contemporary Mixtures Surfaces. Serien visar flera olika finish. Bera en halvmatt och jämn polering och Beren som kombinerar i perfektion matt och subtilaglans i korn och fossil.


A true work of "Art"

Art är serien för den som vill skapa ett mästerverk genom att använda alla 4-väggarna i ett rum. Plattorna går att använda ute och inne på vägg, bara fantasin sätter gränser. Art finns i flera olika utförande och texturer. Serien inger ett exklusivt och modernt intryck. Vi hoppas att se detta i många projekt framöver.


Centrallagret expanderar

Vi är glada över att meddela att vi nu kommer att expandera vårt centrallager i Trelleborg för att få plats med ännu mer kakel/ klinker, trägolv och badrumsinredning. Arredo leveranssäkrar stora projekt med att ta hem allt till projektets start för att inte drabbas av långa ledtider. Det är så vi jobbar!


Nu öppnar vi i Stockholm

Vi kommer att under 2017 öppna ett showroom i centrala Stockholm för att komma närmare våra kunder. Där kommer vi att presentera ett axplock av vårt sortiment. Vårt showroom kommer att vara öppet alla helgfria vardagar . 

18 färger | 18 storlekar | 5 ytor

Ganity kollektionen består av 18 olika storlekar, 18 färger och 5 olika ytor. Alla i samma tjocklek (10,8 mm). Kollektionen erbjuder arkitekten ett stort utbud av mer än 1600st olika plattor. De utmärkta tekniska egenskaperna hos denna samling och den ultrakompakta ytan gör den lämplig för alla möjliga tillämpningar,Inklusive högtrafik och offentliga platser.