Parkettgolv Nordic Floor Grand Ek Mattlack 1-stav

Grand Ek är ett mattlackat plankgolv med en rustik känsla där det i sorteringen förekommer delvis spacklade kvistöppningar, olika färgnyanser och ådringar på plankorna. Plankorna läggs limfritt med s.k. klicksystem i sammanfogningen, glöm inte att lägga erforderlig stegdämpning under och ångspärr om så behövs. Tack vare sin mjuka, mattlackade yta ser golvet näst intill obehandlat ut och ger en underbar känsla för dina fötter att gå på.
Format 224 mm bred, 2100 mm lång och 12,7 mm tjocklek
.

Läs mer

Trägolv Nordic Floor plankgolv är robust och tåligt men samtidigt mjukt, levande och varmt – och det åldras vackert. Ek är ett hårt vackert träslag som blir bärnstensfärgat med tiden. För att ditt golv ska bli extra snyggt sorterar vi timret efter kulör, ådring och kvistar. Dessutom fasar vi kanterna och ibland behandlar vi träet för att ge det en speciell färg eller känsla. Slutligen ytbehandlar vi plankorna med olja eller lack, ofta med en supermatt lack som ser ut som olja men är lättskött som lack.

Golvplankorna är slipbara för de har ett slitskikt på ca 1,6 mm och lämpar sig för privat belastning eller det slitage som förekommer i hemmet. Golvplankorna har en mikrofas och denna kan försvinna delvis eller helt vid slipning vilket förändrar golvets karaktär.

Golvvärme kan användas under detta golv. Underhåll görs bäst genom dammsugning, torrmoppning eller en svagt fuktad trasa. Nordic Floor är känt för sina kvalitetsprodukter och design och som alltid lämnar de 20 års garanti avser dock ej slitage. Det förekommer delade brädor i varje paket.

Artikelnummer EK1216221BR4V
Varumärke nordicfloor
Antal m²/förp 2.82
Bredd (mm) 224
Längd (mm) 2100
Leveranstid 2 - 5 dagar
EAN 7340072802656
Fog Unilin
Tål Golvvärme Ja
Träslag Ek
Mönster Golv 1-stav
Slitskikt (mm) 1.6
Tjocklek (mm) 12,7
Ytbehandling Golv Mattlackad
Skriv en recension av den här produkten